عدم حمایت فنی و حرفه ای به عنوان متولی امر آموزش در استان یکی از معضلات صنایع دستی است

به زندگی من خوش آمدید

ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۳۹۸، توسط زهره کرمی

جواهر میری فعال در حوزه هنرهای مدرن و سنتی متولد ۱۳۶۳ اصالتا اهل و ساکن بندرعباس و دارای مدرک کارشناسی کامپیوتر می باشد . جواهر سه سال است که به عنوان کارشناس هنری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس مشغول فعالیت می باشد.

مختصری درباره تاریخچه کسب و کارتان و میزان اشتغال زایی آن توضیح دهید؟

از بچگی علاقمند و عاشق کارهای هنری بودم و با هر چیز اضافه و یا دور ریختنی ( کاغذ، چوب و ..) ایده های جدیدی به ذهنم می رسید و کارهای متفاوتی درست می کردم. از سن ۱۷ سالگی شروع به آموزشهای هنری در خانه پدری، پایگاه های سلامت و بسیج و مساجد محله ای نموده ام . هنرجویان زیادی برای آموزش مراجعه کردند و چند سال به همین منوال گذشت تا اینکه به عنوان کارآفرین انتخاب شدم ، و این اتفاق جرقه ای شد برای ورود من به عرصه های  فعالیت هنری بالاتر.

خانواده و هنرجویانم مشوقم بودند تا وارد بازار کار شوم. به مدت ۴ سال است که به صورت حرفه ای وارد بازار کار شده ام و روزهای سختی را پشت سر گذاشته ام .

استقبال چطور است ؟

خوشبختانه دیدگاه مردم نسبت به هنر صنایع دستی در سال های اخیر تغییر کرده و برای آن ارزش قائل هستند.

صنایع دستی و آثار هنری را کجا برای فروش می گذارید ؟

در نمایشگاه های متعددی که در استان و کشور برگزار شده ، شرکت کرده و محصولات خود را به فروش می رساندم و برخی از کارها سفارشی است و به خارج از کشور ارسال می شود.

آیا برنامه ای برای توسعه کارگاه و آموزشگاه خود دارید ؟

روز اول که وارد بازار کار شدم کارگاه کوچکی داشتم و بعدها با توجه به استقبال و افزایش هنرجویان کارگاه خود را گسترش دادم و در حال حاضر  پیگیر تاسیس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای و همینطور ثبت یک شرکت تعاونی صنایع دستی هستم.

پیشنهاد شما برای کسانی که علاقمند هستند در این زمینه مشغول به کار شوند، چیست و از کجا شروع کنند؟

داشتن علاقه و پشتکار و امید شرط اول موفقیت است . با طی کردن آموزش های لازم ، مهارت ببینند و برای کسب درآمد از کارگاه های کوچک خانگی کار خود را آغاز کنند.

بسیاری از کارآفرینان فعالیت خود را با تسهیلات آغاز و توسعه می دهند ، آیا شما برای راه اندازی کسب و کارتان از این امکانات بهره بردید ؟

تا به الان از هیچ تسهیلاتی استفاده نکردم و تمامی کارها را با حمایت خانواده و پشتکار خودم انجام داده ام

چه تعداد هنرجو داشتید ؟

بالغ بر 250 هنرجو ازاستان و یا کشورهای حاشیه خلیج فارس داشتم و  آموزش های لازم را دیده اند و در این بین 50 کودک با روش های خلاقانه و به صورت ساده کار با مواد و ابزارهای هنری را در  آموزش دیدند.

از نظر شما بزرگترین معضل در این شغل چیست ؟

معضل کار و عدم حمایت سازمان فنی و حرفه ای به عنوان متولی امر آموزش در استان

اگر متولی صنایع دستی بودید چه می کردید ؟

به همراه پیشکسوتان و هنرمندان خلاق استان جهت پیشرفت و توسه صنایع دستی کانون هنرمندان را تشکیل می دادم تا بتوانیم با هم اندیشی و همکاری هم صنایع دستی را بهتر معرفی کنیم.

و حرف آخر

تشکر از شما که این وقت را در اختیار من قرار دادید و به امید موفقیت تمام هنرمندان شهر و استانم

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!