سالاد سزار

ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۳۹۸

“سالاد سزار” یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین سالادهای ایتالیایی است که برخلاف تصور عموم ربطی به «ژولیوس سزار» امپراطور رم باستان ندارد. سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشن‌های استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد. احتمالا آن روز آقای سزار کاردینی فکرش را هم نمی‌کرد که سالاد ابداعی‌اش یک روز تبدیل به پرطرفدارترین سالاد رستوران‌های درجه یک در سرتاسر دنیا شود.

 مواد لازم

سینه بدون پوست: ۱ عدد (اگر از فیله مرغ استفاده می‌کنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید)

کاهو: ۱ بوته

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

نان تست به مقدار دلخواه

سیر: ۲ حبه رنده شده

شاخه رزماری: ۱ عدد

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: به مقدار دلخواه

پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری رنده شده

آب لیمو‌ترش، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

 طرز تهیه سالاد سزار اصل ایتالیایی با فیله مرغ و سس مخصوص سزار

سینه‌مرغ، آب‌ليموترش، یک حبه سير، یک شاخه رزماري، مقداری نمک، فلفل، مقداری سس خردل ، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق سوپ‌خوري از روغن زيتون در ظرفي بريزيد و مخلوط کنيد تا مرغ کاملاً مزه‌دار شود سپس سينه‌هاي مرغ‌ را گريل کنيد.

در این فاصله نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید. قبل از برش زدن دور نان تست را ببرید و قسمت نرم و سفید نان را برش بزنید. روغن زیتون را در یک تابه کمی داغ کنید و مقداری سیر رنده شده را در آن تفت دهید. تکه‌های نان تست را در روغن زیتون و سیر تفت دهید و برشته کنید، حالا نان‌های تست شما به نان کروتان تبدیل شده‌اند.

در یک ظرف بزرگ کاهوها را تکه تکه کنید(بهتر است کاهو را با دست تکه کنید) مرغ گریل و نان تست برشته شده را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. برای درست کردن سس سالاد آب لیمو‌ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین روی سالاد می‌توانید از حلقه‌های برش داده زیتون سبز و سیاه بدون هسته  و مقداری پودر پنیر پارمزان استفاده کنید.

 طرز تهیه سالاد سزار با بیکن گوساله و کروتان

برای تهیه سالاد سزار با سس مخصوص از انواع گوشت قرمز مثل استیک و بیکن و گوشت مرغ و میگو و حتی تن ماهی، ماهی کولی و تخم‌مرغ آب‌پز (کاردینی نخستین بار سالاد سزار را با تخم‌مرغ آب‌پز درست کرد) می‌توانید استفاده کنید. در حقیقت طعم اصلی سالاد سزار به خاطر پنیر پارمزان، کاهو و نان کروتان است و بقیه مواد مخلفات و چاشنی این سالاد محسوب می‌شوند که انتخاب آن‌ها بستگی به ذائقه شما دارد.

برخی رستوران‌ها هم به سلیقه خودشان در تهیه سالاد سزار تغییراتی می‌دهند. مثلا نان ترتیلا را جایگزین نان تست می‌کنند و به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار و پنیر کتیجا استفاده می‌کنند.

مواد لازم

 مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با بیکن گوساله

بیکن گوشت گوساله: ۵ برش

کاهو: ۱ عدد کوچک

پنیر پارمزان: نصف فنجان

نان تست: ۵ عدد

تخم‌مرغ: ۱ عدد

سس خردل: ۱ قاشق چایخوری

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

لیموترش: ۱ عدد

آب: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

 برای تهیه سالاد سزار با سس مخصوص و بیکن گوساله ابتدا یک عدد تخم‌مرغ را آ‌ب‌پز کنید. بیکن‌ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. زرده تخم‌مرغ آب‌پز را ریر خرد کنید. سیر رنده شده، پنیر پارمزان رنده شده، آب لیمو‌ترش و سس خردل را در یک کاسه بزرگ و ترجیحا چوبی بریزید و با هم ترکیب کنید. روغن زیتون را به تدریج به این ترکیب اضافه کنید.

آب، پنیر پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. کاهو خرد شده، بیکن گوشت خرد شده و سرخ شده و نان تست مکعبی را به سس اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را هم می‌شود خرد کرد و به سالاد اضافه کرد. مقداری پنیر پارمزان روی سالاد رنده کنید و سالاد را سرو کنید.

نکته

 اگر طعم زرده تخم‌مرغ را در سس سالاد نمی‌پسندید می‌توانید آن را حذف کنید. اما در بسیاری از کشورها تخم‌مرغ آب‌پز یکی از اجزای محبوب سالاد سزار رژیمی و سالم است.

اضافه کردن گوجه گیلاسی برای تزیین سالاد اختیاری است.

می‌توانید از تکه‌های مرغ سوخاری به جای مرغ گریل برای سالاد سزار استفاده کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!