معرفی گردشگری خوراک هرمزگان در برنامه دست‌پخت

ارسال شده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۱

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان از معرفی گردشگری خوراک این استان در برنامه دست‌پخت خبر داد.

فائقه اتابک با بیان این مطلب گفت: این برنامه در راستای معرفی گردشگری خوراک و غذاهای محلی استان هرمزگان و به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان هرمزگان و با حضور ۱۲ بانوی هرمزگانی که با پوشش سنتی به معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی استان هرمزگان می‌پرداختند برگزار و در تاریخ ۱۱ فروردین ماه از شبکه یک سیما پخش شد.

لازم به ذکر است که صدیقه معتضد کیوانی از بانوان فعال هرمزگانی یکی از شرکت کنندگان این مسابقه بود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!