کتلت لپه

ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۸

مواد لازم

جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری

لپه :یک کاسه ماست خوری

تخم مرغ :دو عدد

پیاز :یک عدد

گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری

نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

طرز تهیه

لپه را پس از شستن با کمی نمک و آب بپزید . بعد از اینکه آبش تبخیر شد و لپه ها پخته شدند  آن را با گوشت کوب  و یا غذا ساز له کنید. پیاز را پوست بکنید و با دنه ریز رنده کنید. آب آن را فشار دهید و دور بریزید.

سپس گوشت چرخ کرده را با لپه له شده و تفاله پیاز به همراه دو عدد تخم مرغ و جعفری خرد شده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه ، با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

 تابه ای را روی حرارت ملایم  قرار دهید و دو فنجان روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

سپس مقداری از مایه کتلت برداشته و با دست فرم دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید  . هنگام پخت در تابه را بگذارید تا کتلت ها مغز پخت شوند.

نوش جان

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!