کتلت لپه
مواد لازم
جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری
لپه :یک کاسه ماست خوری
تخم مرغ :دو عدد
پیاز :یک عدد
گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه
لپه را پس از شستن با کمی نمک و آب بپزید . بعد از اینکه آبش تبخیر شد و لپه ها پخته شدند آن را با گوشت کوب و یا غذا ساز له کنید. پیاز را پوست بکنید و با دنه ریز رنده کنید. آب آن را فشار دهید و دور بریزید.
سپس گوشت چرخ کرده را با لپه له شده و تفاله پیاز به همراه دو عدد تخم مرغ و جعفری خرد شده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه ، با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و دو فنجان روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس مقداری از مایه کتلت برداشته و با دست فرم دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید . هنگام پخت در تابه را بگذارید تا کتلت ها مغز پخت شوند.
نوش جان