پیتزا کالزونه

ارسال شده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

مواد لازم

آرد :۵/۲ پیمانه

شیر :یک پیمانه

زرده تخم مرغ :یک عدد

پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم

کالباس :۲۰۰ گرم

قارچ سرخ شده :یک پیمانه

خمیرمایه :یک قاشق چایخوری

گوجه فرنگی :۵ عدد

پیاز :یک عدد

سیر :دو حبه

پودر نعنا :به مقدار دلخواه

آویشن :به مقدار دلخواه

نمک :۲/۱ قاشق چایخوری

روغن :سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آردها را درون کاسه ای ریخته وسط آن را گود نموده خمیرمایه ، شیر ولرم و نمک را  اضافه میکنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر شود ، سپس روی آن را پوشانده و به مدت یک الی دو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم . گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و بعد به همراه پیاز حلقه میکنیم ، سپس کالباس  و سیر را ن‍یز خرد میکنیم  .

رب گوجه فرنگی ، آرد سوخاری ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم .

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را در کف سینی چرب شده پهن میکنیم و مخلوط آرد و رب را روی خمیر میمالیم .

روی خمیر را ابتدا با حلقه های برش داده شده گوجه فرنگی پر میکنیم و سپس روی آن کمی نمک ، فلفل ، آویشن و پودر نعنا میپاشیم  و بعد سیر ، قارچ ، کالباس ، پیاز و پنیر را می ریزیم .

قسمت  دیگر خمیر را به صورت دایره باز نموده روی مواد قرار میدهیم و اطراف دوخمیر را برش زده ، مرتب میکنیم و دور تا دور خمیر را با چنگال دوخت میزنیم .

سپس روی کالزونه را با مخلوط زرده و کمی شیر تزئین میکنیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در جای گرم قرار میدهیم و بعد آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!