سالاد کاردینال

ارسال شده در ۹ بهمن ۱۴۰۰

سالاد کاردینال از محبوب ترین و پر طرفدار ترین سالادهایی است که می توان به عنوان پیش غذا سرو نمود ، البته این سالاد یک وعده غذای سبک نیز محسوب می شود و برای وعده شام مناسب است

این سالاد جز دسته سالادهایی است که با سیب زمینی پخته تهیه می شود و پایه اصلی آن سیب زمینی است . این سالاد خوشمزه از ترکیب سیب زمینی پخته با سبزیجات دیگر و سس تهیه می شود. سالاد کاردینال جز سالادهای کامل محسوب می شود و به علت داشتن سیب زمینی و سس می تواند یک شام سبک باشد. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذای رسمی برای مهمانی ها تهیه نمود. سالاد کاردینال را می توان در برگ کاهو یا کلم سرو نمود و قبل از مهمانی آن را تهیه و در یخچال نگهداری کرد تا زمان سرو برسد .

مواد لازم سالاد کاردینال

سیب زمینی پخته شده   ۵۰۰ گرم

مغز گردو خرد شده    یک دوم پیمانه

برنج دم کشیده شده   ۵ قاشق سوپخوری

 مواد لازم برای سس

کالباس خرد شده  ۱پیمانه

سس مایونز  ۶ قاشق سوپخوری

مغز کرفس خرد شده  یک دوم پیمانه

سس کچاپ  ۲ قاشق چایخوری

مغز کاهو   ۱۱۰ گرم

آبلیمو  ۳ قاشق سوپخوری

خیار شور خرد شده   ۱ پیمانه

نمک و فلفل سیاه      به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی پخته را نگینی خرد کنید

اگر سیب زمینی را آب پز کرده اید با مقدار آب مناسب این کار را انجام دهید .اگر مقدار آب زیاد باشد بافت سیب زمینی شل می شود و سیب زمینی شل برای سالاد مناسب نیست . می توانید سیب زمینی را داخل فر یا مایکروفر بپزید تا بدون آب تنوری شود و بافت آن محکم باشد و طعم بهتری داشته باشد.

سپس خیار شور و  ژامبون را نیز  نگینی خرد کنید (بهتر است از ژامبون گوشت با کیفیت و با درصد بالا استفاده کنید و آن را ضخیم برش دهید تا برش های نگینی آن نازک نشود) . پوست کرفس را با پوست کن بگیرید و آن را ریز خرد کنید

گردو را ریز خرد کنید، نباید پودر باشد یا دانه های آن آنقدر ریز باشد که دیده نشود و نباید آنقدر درشت باشد که یک تکه بزرگ زیر دندان بیاید.  سس مایونز ، آبلیمو ، سس کچاپ ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید

مواد سس را به خوبی مخلوط کنید و در ظرف بزرگی بریزید. به ترتیب خیار شور خرد شده و سپس کالباس خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با سس مخلوط شوند. گردو و کرفس را اضافه کنید و مجدد با سس مخلوط کنید. سیب زمینی های خرد شده را اضافه کنید و با مواد دیگر و سس به خوبی مخلوط نمایید. کاهو را خرد کنید ، دقت کنید کاهو بعد از شستن آب اضافی نداشته باشد و کاملا خشک شود. کاهو و برنج را نیز اضافه کنید و با مواد به خوبی هم بزنید.

مواد سالاد باید دورانی هم زده شود تا له نشده و شکل سالاد حفظ شود.

اگر سالاد را تا ۳۰ دقیقه بعد سرو می کنید می توان کاهو و برنج را اضافه کرد اما اگر سالاد را چند ساعت دیگر سرو می نمایید نیم ساعت قبل از سرو کاهو و برنج پخته را اضافه نمایید.

برای سرو سالاد می توان از برگ کاهو استفاده کرد یک برگ کامل کاهو را به خوبی بشویید و کاملا خشک کنید ، مقدار مناسبی از سالاد را در برگ ریخته و سرو کنید

می توانید در هنگام سرو گوجه گیلاسی به سالاد اضافه کنید

اگر می خواهید سالاد کاردینال را در ظرف سرو کنید باید از ظرفهایی استفاده نمایید که کمی گود باشند، از ظرف تخت و صاف استفاده نکنید

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!