دولت برای قانون حمایت از خانواده ۱۲۰ هزار میلیارد ریال پیشبینی کرد
در بودجه سال آینده:
علی نیکزاد در حاشیه نخستین همایش ملی نقش بانوان در ابعاد تمدن نوین اسلامی با رویکرد الگوی سوم در دانشگاه فرهنگیان گرگان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه باید تلاش کنیم و نگذاریم قانون مربوطه که سال گذشته به تصویب رسیده روی زمین بماند.
وی با بیان این که در امر اشتغال فرقی بین مرد و زن وجود ندارد، اظهارداشت: بودجه که دولت برای این قانون ارائه داده ارزشمند است زیرا زن و خانواده برای ما در الگوی سوم نه زن غربی و نه زن شرقی است، بلکه زن مسلمان است.
وی اضافه کرد: زن مسلمان ایرانی میتواند در کنار محجبه بودن، در کنار فهیم و فکور بودن در عرصههای سیاسی و اجتماعی در کنار عفاف داشتن، میتواند مسئولیتهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی داشته باشد.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی با بیان این که کارهایی که تاکنون برای حمایت از زنان شده کافی نیست، گفت: مباحث مرتبط با بارداری و زایمان، مباحث اختیاری بودن کار در نوبت شب، کار در مهدکودکها، زایمانهای ۲ قلو و موارد مشابه در مجلس به تصویب رسیده که انتظار داریم سایر نهادها، نهادها و سازمانها در جهت اجرایی شدن این قوانین همکاری داشته باشند.
نیکزاد در بخش دیگری در خصوص عدالت در توزیع بودجه و توجه به استانهای محروم و افرایش بودجه، اعتبار و سرانه آنها، خاطرنشان کرد: با مسئولان برنامه و بودجه در مجلس در این خصوص صحبت شد زیرا استانهایی که قدمت استان شدنشان پایین است و به نوعی بعد از انقلاب اسلامی استان شدند و چون پایه بودجه آنها کم ریخته شد، سبب میشود بودجه زیادی سالانه نداشته باشند.
وی افزود: این استانها عقب افتادگی تاریخی دارند، دولتهایی که میخواهند عدالت را برقرار کنند باید بودجه خوبی دیده شود تا آنها هم به تعادل برسند.
وی همچنین در خصوص نقش و همراهی قوا در حل مشکلات کشور گفت: حل کردن مشکلات جامعه بین مسئولان نباید به افکار عمومی کشیده شود و این مساله یکی از ویژگیهای مسئولان باید باشد.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته مملکت داری این مساله را ایجاب میکند و در این دوره مسئولان با یکدیگر هماهنگ هستتد.
نیکزاد تصریح کرد : امید دارم نتیجه این جلسات و پشتیبانیها در بحث اخلاق حکمرانی و همچنین رشد و شتاب در اداره کشور، روز به روز در عرصه پیشرفت، عدالت و توسعه نمایان شود.