سالاد میگو

ارسال شده در ۲۰ آذر ۱۴۰۰

میگو را به سالادتان بیافزایید و از مزه دلنشین آن لذت ببرید.

مواد لازم:

میگوی تمیز و پخته شده : ۱۵۰ گرم

كرفس ریز شده :۱۰۰ گرم

مایونز یا سس سالاد. ۳ قاشق غذا خوری

تخم مرغ :۴ عدد

فلفل و نمك : به مقداركافی

طرز تهیه:

كرفس خورد شده را با كمی آب می پزیم تا نرم شود. سپس آنرا در داخل آبكش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست كنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمك و فلفل و كمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل كمی هم سیر به آن اضافه می كنیم ) و به مدت یك ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم.

بعد از مدتی کوتاه میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان كرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم.

سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه كرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری كه خورد نشود. می توان اطراف سالاد را با برگ كاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین كرد.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!