سالاد روسی
سالاد روسی یا همان سالاد سیب زمینی از جمله محبوبترین سالادهای بینالمللی در رستورانهای ایرانی و مهمانیهاست. همانطور که از اسم سالاد پیداست یکی از پیش غذاهای بومی روسیه است که اتفاقا ابداع یک سرآشپز بلژیکی مقیم شوروی سابق بوده است.
مواد لازم
سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده: ۶ عدد
هویج پخته مکعبی خرد شده: ۱ عدد
تخم مرغ پخته مکعبی خرد شده: ۴ عدد
خیارشور درشت: ۶ عدد خرد شده
نخود فرنگی: ۱ قوطی کنسرو
گوشت سینه مرغ پخته شده و مکعبی خرد شده: یک دوم پیمانه
پیازچه: ۲ ساقه
سس مایونز: یک دوم پیمانه
شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید: به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
برای درست کردن سالاد روسی مجلسی ابتدا باید سینه مرغ، سیب زمینی، هویج و تخم مرغها را بپزید. بعد از پختن مواد پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. پیازچهها را ریز خرد کنید. سینه مرغ را هم به صورت مکعبی خرد کنید.
در مرحله بعد تمام مواد را با هم در یک کاسه بزرگ بریزید و به آرامی هم بزنید که مواد له نشوند. در مرحله آخر به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه بریزید. ممکن است خیارشورها نمکی باشند پس ابتدا طعم سالاد را مزه کنید و سپس نمک اضافه کنید. برای اضافه کردن نمک و فلفل آنها را با سس مایونز مخلوط کنید و روی سالاد روسی برید. شوید خرد شده را هم اضافه کنید به آرامی هم بزنید تا سس و شوید به خورد تمام مواد برود. سالاد روسی را یک تا دو ساعت در یخچال نگه دارید تا حسابی مزهدار شود. در صورت تمایل میتوانید با قالبهای دلخواه سالاد روسی را به صورت قالبی را در ظرفهای مورد نظر سرو کنید.
سالاد روسی اصل با مرغ درست میشود اما شما در صورت تمایل میتوانید به جای مرغ یا همراه با مرغ از انواع ژامبون مرغ، بوقلمون یا گوشت استفاده کنید.
برای اینکه یک سالاد رژیمی داشته باشید از ماست چکیده به همراه سس مایونز هم استفاده کنید. سس مایونز و ماست چکیده را به نسبت مساوی به سالاد روسی اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید در ترکیب سالاد روسی از لبو به صورت پخته هم استفاده کنید.
سالاد روسی را به جای مرغ با تن ماهی هم میتوانید درست کنید.
در ترکیب سالاد روسی علاوه بر موادی مثل پیازچه و سیب زمینی و غیره از لوبیا سیاه یا لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز هم میتوانید استفاده کنید.
برای اینکه یک سالاد روسی رژیمی داشته باشید از سس مایونز کم چرب و ماست چکیده به صورت نصف نصف استفاده کنید.