نان سیر
نان سیر از پیش غذاهای معروف و محبوبی است که در اکثر رستوران ها و فست فودها به عنوان ساید دیش یا پیش غذا سرو می شود. این نان خوشمزه دستور پیچیده ای ندارد و بسیار خوش طعم و لذیذ است . برای تهیه نان سیر به مواد زیادی نیز نیاز ندارید. این پیش غذا می توان پیش غذای مناسبی برای مهمانی ها باشد و یا برای وعده شام سبک می توان 2 عدد نان سیر میل کرد. زمان تهیه نان سیر کوتاه است و در کمترین زمان آماده می شود.
مواد لازم :
سیر 2 بوته
نان باگت فرانسوی 1 عدد
کره 200 گرم
نمک به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پارمزان 1 پیمانه و نیم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
نکته :
در تهیه نان سیر استفاده از مواد تازه و با کیفیت بسیار مهعم است .
از نان بگت فرانسوی تازه استفاده کنید.
طرز تهیه:
ابتدا سیر را باید رست کنید. برای این کار هر بوته سیر را باید برش دهید و در فر، تابه و یا مایکروفر حرارت دهید.
برش سیر می تواند از وسط باشد و یا یک سوم بالای سیر را برش دهید.
روی سیر ها روغن زیتون بریزید و تمام سیر و بین حبه های آن را با روغن زیتون آغشته نمایید.
فر را روی حرارت 210 درجه سانتی گراد حدود 15 دقیقه گرم کنید. سیر ها را در ظرف مخصوص فر بگذارید و روی ظرف را کاغذ آلومینیومی بکشید.سیر باید طلایی و نرم شود.
سپس کره را در ظرفی بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه به کره اضافه کنید. بهتر است از فلفل سیاه تازه ساییده شده استفاده کنید.
پنیر پارمزان باید در این مرحله اضافه گردد. می توانید از پنیر پیتزا استفاده نمایید.
اگر به پنیر تکه ای دسترسی دارید خودتان آن را ریز رنده کنید. اگر پنیر رنده شده است باید آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند سپس با بلندر یا غذاساز در حد یک پالس پنیر رنده شده یخ زده را بزنید تا ریز شود.
جعفری تازه را ریز خرد کرده و آن را نیز اضافه کنید. سیر های رست شده را رنده کنید و به مخلوط اضافه نمایید.
تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید. باید مواد با هم عجین شوند و مزه ها به خورد هم بروند.
در این مرحله برش های نان را آماده نمایید. از نان باگت فرانسوی استفاده کنید.
می توانید از عرض نان را برش های نیم سانتی متری دهید و سپس روی نان ها مواد بزنید. از مایه آماده شده حدود یک قاشق غذاخوری پر روی هر تکه نان بگذارید و با پشت چاقو یا کاردک آشپزی مایه را صاف کنید.
نان ها را در سینی فر بچینید.
فر را روی حرارت 180 درجه گرم نمایید.
سینی فر حاوی نان ها سیر را در طبقه وسط و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید .
بعد از مدت پخت حدود 2 تا 4 درجه گریل را روشن کنید تا نان ها برشته و طلایی شوند.
میزان برشته و طلایی شدن نان ها به ذائقه شما بستگی دارد اگر نان را برشته دوست ندارید فقط دو دقیقه گریل کنید و اگر هم نان برشته مورد علاقه شماست تا 5 دقیقه هم می توانید نان ها را گریل نمایید.