میزان مصرف غذای دریایی در استان پایین است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

ارسال شده در ۱ آبان ۱۴۰۰

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: به رغم قرارگیری هرمزگان در کنار دریا، اما میزان مصرف غذای دریایی در این استان پایین است.

به گزارش  آوای دریا و به نوشته خبرگزاری صدا و سیما، دکتر غلامعلی جاودان افزود: اکنون مصرف غذای دریایی در سفره مردم هرمزگان هفته‌ای یک وعده است درحالیکه این میزان باید دستکم بصورت یک روز در میان باشد.

وی گفت: مصرف مواد غذایی گیاهی بویژه سبزیجات نیز در رژیم غذایی مردم استان ناکافی است و این موضوع باعث دچار شدن مردم به بیماری در درازمدت می‌شود که برای جلوگیری از این موضوع باید مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی بیشتر شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، کیفیت و سلامت مواد غذایی را دو مقوله مهم در سلامت جامعه و افراد دانست و افزود: متاسفانه جوانان بیشتر به غذا‌های فست فودی روی آورده اند و با توجه به اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی کمی دارند، مصرف آن‌ها منجر به چاقی بیش از حد و بیماری‌های مربوطه می‌شود.

دکتر غلامعلی جاودان گفت: مصرف بیش از حد چربی، نمک و افزودنی‌های غذایی منجر به دیابت، چاقی و در نهایت انواع سرطان و بیماری‌های عروقی می‌شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!