گراتن پاییزی

ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰

مواد لازم

سینه مرغ ۱ عدد

سیب زمینی بزرگ ۲ عدد

۵۰ گرم کره را ذوب شده

۳۰ گرم آرد  تفت داده شده

۵۰۰ میلی لیتر شیر

نمک و فلفل سیاه  و جوز هندی به میزان لازم

۲ حبه سیر

هویج ۲ عدد

تره فرنکی ۱ بسته

پنیر پارمسان و پنیر چدار به میزان دلخواه

طرز تهیه

در ظرف کوچکی ۵۰ گرم کره را ذوب کنیدحالا ۳۰ گرم آرد را در آن تفت دهید و بعد از گرفتن بوی خامی آرد ظرف را از روی حرارت برداشته وکنار بگذارید. در قابلمه  شیر بریزید و رویحرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس کم کم شیر را به ظرف آرد اضافه کنید و مجددا روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا سس به غلظت دلخواه برسد. حالا نمک و فلفل سیاه و کمی پودر جوز هندی و دو حبه سیر له شده بهش اضافه کنید تا مزه دار شود. اگر دوست دارید یک قاشق  غذاخوری خامه هم بزنید

سینه مرغ را که از قبل مزه دار کردید مکعبی برش زده و با کمی پودر پیاز سرخ کنید. هویج را پوست کنده و آبپز و حلقه ای کنید و تفت دهید. حالا تره فرنگی را به هویج اضافه و تفت دهید تا نرم شود سپس و نمک و فلفل اضافه کنید.

سیب زمینی پخته و حلقه ای خردشده را به همراه سینه مرغ و مخلوط هویج را در طرف مخصوص فر بریزید سپس سس شیر را روی مواد ریخته و در آخر پنیر پارمسان و پنیر چدار را روی سس پخش کنید.

ظرف را سی دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه و دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیرها ذوب و روی گراتن طلایی شود ، سپس از فر در آورده و سرو کنید.

نوش جان

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!