چیز کیک هلو

ارسال شده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰

مواد لازم

۲۰۰ گرم بیسکوییت سبوس دار یا ساده

۲۰۰ گرم خامه

۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای

۲۰۰ گرم کمپوت هلو (فقط میوه بدون آب)

۳ قاشق غذاخوری پودر قند

۸۰ گرم کره

۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین

نوک قاشق مرباخوری وانیل

طرز تهیه :

ابتدا بیسکوییت رو داخل کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا خورد میکنیم. 

کره را آب کرده و داخل یک کاسه بیسکوییت و کره آب شده را خوب هم میزنیم تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند.

حالا یک قالب کمربندی را به قطر 20 سانت تنظیم میکنیم و روی ظرف مناسب سرو قرار می دهیم. 

مخلوط بیسکوییت و کره را درون قالب ریخته خوب پخش کرده و فشارش می دهیم تا منسجم شود و بهم بچسبد.  سپس آن را در داخل یخچال قرار می دهیم.

 خامه، پنیر، پودر قند و وانیل را داخل کاسه ریخته و با هم زن خوب مخلوط میکنیم

  کمپوت هلو رو داخل مخلوط کن ریخته و پوره کرده و به مواد اضافه میکنم و سپس آن را با قاشق خوب هم میزینم. 

حالا ۴/۱ پیمانه آب را درون قابلمه ریخته و پودر ژلاتین را هم اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم و هم میزنیم تا ژلاتین آب شود. 

  بعد از آب شدن ژلاتین آن را به مخلوط خامه و پنیر و هلو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزینم

مواد را روی بیسکوییت فشرده ریخته و درون یخچال قرار می دهیم تا خوب خودش را بگیرد و سفت شود . هر چه بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر میشود ( بالای ۳ ساعت) .  

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!