چیز کیک هلو
مواد لازم
۲۰۰ گرم بیسکوییت سبوس دار یا ساده
۲۰۰ گرم خامه
۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
۲۰۰ گرم کمپوت هلو (فقط میوه بدون آب)
۳ قاشق غذاخوری پودر قند
۸۰ گرم کره
۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
نوک قاشق مرباخوری وانیل
طرز تهیه :
ابتدا بیسکوییت رو داخل کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا خورد میکنیم.
کره را آب کرده و داخل یک کاسه بیسکوییت و کره آب شده را خوب هم میزنیم تا به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند.
حالا یک قالب کمربندی را به قطر 20 سانت تنظیم میکنیم و روی ظرف مناسب سرو قرار می دهیم.
مخلوط بیسکوییت و کره را درون قالب ریخته خوب پخش کرده و فشارش می دهیم تا منسجم شود و بهم بچسبد. سپس آن را در داخل یخچال قرار می دهیم.
خامه، پنیر، پودر قند و وانیل را داخل کاسه ریخته و با هم زن خوب مخلوط میکنیم
کمپوت هلو رو داخل مخلوط کن ریخته و پوره کرده و به مواد اضافه میکنم و سپس آن را با قاشق خوب هم میزینم.
حالا ۴/۱ پیمانه آب را درون قابلمه ریخته و پودر ژلاتین را هم اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم و هم میزنیم تا ژلاتین آب شود.
بعد از آب شدن ژلاتین آن را به مخلوط خامه و پنیر و هلو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزینم
مواد را روی بیسکوییت فشرده ریخته و درون یخچال قرار می دهیم تا خوب خودش را بگیرد و سفت شود . هر چه بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر میشود ( بالای ۳ ساعت) .