وافل فوری با فرمول سرآشپز

ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰

وافل یک نوع شیرینی پر طرفدار و خوشمزه است که معمولا آن را به همراه شکلات و میوه و یا بستنی به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می‌کنند. ترکیب این شیرینی با توت فرنگی و خامه یا شکلات بسیار لذیذ است. این شیرینی یک گزینه مناسب برای کودکانی است که علاقه‌ای به صبحانه خوردن ندارند. طرز تهیه وافل خانگی بسیار ساده است و آماده شدن آن زمان زیادی نمی‌برد و به راحتی می‌توانید آن را برای فرزند دلبندتان آماده کنید.

مواد لازم

آرد دو لیوان

بیکینگ پودرچهار قاشق چای‌خوری

شکر دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ دو عدد

شیر کم چرب یک و نیم لیوان

کره پاستوریزه یک سوم لیوان

وانیل یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

مرحله اول

برای تهیه یک وافل خانگی خوشمزه، قبل از هر چیز لازم است بدانید پخت این شیرینی لذیذ نیاز به دستگاه وافل‌ساز نیاز دارید. برای شروع دستگاه را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و هرکدام را جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط به دست آمده را به کاسه آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر سفیده را نیز به محتویات داخل آن اضافه کنید.

مرحله سوم

با کمک یک قاشق مقداری از مایه وافلی که آماده کرده‌اید را روی قالب دستگاه وافل ساز بریزید و در دستگاه را ببندید. وافل‌ها برای آماده شدن بین یک‌و‌نیم تا دو دقیقه زمان نیاز دارند. هنگامی که نان پنجره‌ای یا همان وافل شما به رنگ طلایی در آمد، می‌توانید آن را از دستگاه وافل‌ساز بیرون آورید. این شیرینی را می‌توانید با تکه‌های توت فرنگی، شکلات‌ یا خامه بسیار خوشمزه و هیجان انگیز می‌شود و خود را با این ترکیبات در دل طرفدارانش جا باز کرده است.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!