چاکلت لاوا کیک

ارسال شده در ۶ شهریور ۱۴۰۰

چاکلت لاوا کیک” molten chocolate lava cake  “یک مدل کیک شکلاتی مرطوب است با مرکزیت شکلات مذاب. کاوری سیاه و نرم دارد و وقتی چاقو را در کیک فرو میکنید یک مایع شکلاتی غلیظ بهشتی مثل یک چشمه، در  بشقاب جاری می شود!

مواد لازم :

شکلات:۶۰ گرم

کره:۴۰ گرم

تخم مرغ:۱ عدد

زرده تخم مرغ :۱ عدد

وانیل :۱ قاشق چای خوری

پودر قهوه فوری: نصف قاشق چای خوری

شکر:۲ قاشق غذاخوری

آرد:۱ قاشق غذاخوری

کره و پودر کاکائو : به مقدار کافی

طرز تهیه :

ابتدا کره و شکلات را در کاسه ای بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود، در این میان تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید تا یکدست شود.

شکلات مذاب را بعد از خنک شدن به مواد افزوده و مجدد هم بزنید، در ادامه پودر قهوه را بریزید و آرد را هم بعد از الک کردن به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

قالب های مافین را چرب کرده و کمی پودر کاکائو بپاشید سپس آن را برگردانید تا کاکائوی اضافی اش بیرون بریزید اگر پودر کاکائو نداشتید آرد بپاشید .

حالا حدود دوسوم از حجم قالب ها را با خمیر پر کرده و آن ها را داخل سینی فر بچینید و برای 7 تا 10 دقیقه با دمای 210 درجه بپزید.

بعد از اینکه چاکلت لاوا آماده شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و کمی پودر قند بپاشید و با بستنی و توت فرنگی تزیین کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!