اسکن پنیر و خردل

ارسال شده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۸

مواد لازم

کره : ۵ قاشق غذاخوری

آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم

نمک : به میزان لازم

پنیر رنده شده : ۱۲۵ گرم

پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری

شیر : ۱۵۰ میلی لیتر

فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه

کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .

پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را به آن اضافه کرده و  یک خمیر نرم درست نمایید .

بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر ۵/۲ سانتیمتر درآورید .

با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .

برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود .

نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .

توصیه : نان اسکن باید در همان روزی که پخته می شود , خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود . هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید .

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!