اسکن پنیر و خردل
مواد لازم
کره : ۵ قاشق غذاخوری
آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
نمک : به میزان لازم
پنیر رنده شده : ۱۲۵ گرم
پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری
شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .
پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را به آن اضافه کرده و یک خمیر نرم درست نمایید .
بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر ۵/۲ سانتیمتر درآورید .
با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .
برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود .
نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .
توصیه : نان اسکن باید در همان روزی که پخته می شود , خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود . هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید .