کوزالاک مانتی

غذای ترکی

ارسال شده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۸

کوزالاک مانتی یک غذای ترکی فوق العاده خوشمزه که بصورت لایه ای و با خمیر یوفکای رول و سرخ شده ، گوشت و ترکیب ماست و بادمجان درست می شود.

طرز تهیه کوزالاک مانتی:

یک نی معمولی را روی قسمت پهن خمیر یوفکا مثلثی قرار داده و به سمت نوک مثلث رول کنید و انتهای آن را با کمی آب مرطوب کنید و بچسبانید ،

همه رولها رو به همین صورت آماده کنید و بعد در روغن سرخ کنید.

گوشت چرخ شده را با پیاز داغ و فلفل سیاه و زردچوبه تفت داد و رب گوجه و ادویه دلخواه و نمک اضافه کنید و حسابی تفت دهید.

ماست چکیده ، یک یا دوحبه سیر رنده شده ، بادمجان کبابی له شده و کمی نمک را باهم میکس کنید. حالا در  ظرف موردنظر اول یه لایه نازک گوشت و سپس کمی ترکیب ماست و بادمجان پخش کنید و رولهای سرخ شده را دورتادور ظرف بچینید و دوباره لایه ها را تکرار کنید ، در انتها کمی فلفل قرمز را در روغن تفت داده و همراه با کمی جعفری یا نعنای تازه خردشده روی آن بریزید.

نکته :

به جای استفاده از خمیر یوفکا می توانید از کرپ هایی با سایز بزرگ و بسیار نازک استفاده کنید ، بعد از پخت دایره ها را بصورت مثلثی برش زده، رول  کرده و سرخ کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!