کوزالاک مانتی
غذای ترکی
کوزالاک مانتی یک غذای ترکی فوق العاده خوشمزه که بصورت لایه ای و با خمیر یوفکای رول و سرخ شده ، گوشت و ترکیب ماست و بادمجان درست می شود.
طرز تهیه کوزالاک مانتی:
یک نی معمولی را روی قسمت پهن خمیر یوفکا مثلثی قرار داده و به سمت نوک مثلث رول کنید و انتهای آن را با کمی آب مرطوب کنید و بچسبانید ،
همه رولها رو به همین صورت آماده کنید و بعد در روغن سرخ کنید.
گوشت چرخ شده را با پیاز داغ و فلفل سیاه و زردچوبه تفت داد و رب گوجه و ادویه دلخواه و نمک اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
ماست چکیده ، یک یا دوحبه سیر رنده شده ، بادمجان کبابی له شده و کمی نمک را باهم میکس کنید. حالا در ظرف موردنظر اول یه لایه نازک گوشت و سپس کمی ترکیب ماست و بادمجان پخش کنید و رولهای سرخ شده را دورتادور ظرف بچینید و دوباره لایه ها را تکرار کنید ، در انتها کمی فلفل قرمز را در روغن تفت داده و همراه با کمی جعفری یا نعنای تازه خردشده روی آن بریزید.
نکته :
به جای استفاده از خمیر یوفکا می توانید از کرپ هایی با سایز بزرگ و بسیار نازک استفاده کنید ، بعد از پخت دایره ها را بصورت مثلثی برش زده، رول کرده و سرخ کنید.