سوپ تره فرنگی

ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

در ماه مبارک رمضان یکی از غذاهایی که در سفره افطار دیده می شود سوپ است. سوپ دارای خواص زیادی است.  مصرف سوپ، مایعات از دست رفته بدن در طول روز را جبران می کند و سیستم گوارشی را برای هضم بقیه غذاها آماده می کند. سوپ منبع غنی ویتامین، مواد معدنی و مغذی است که برای بدن به ویژه در ماه مبارک لازم است.

از خواص مصرف سوپ میشود به موارد زیر اشاره کرد:

مصرف سوپ پس از ساعت ها روزه داری، معده را گرم می کند و مانع از نفخ یا هر نوع ناراحتی گوارشی می شود.

سوپ غنی از آب است که برای سلول های بدن و شادابی و سلامت پوست مفید است.

سوپ از مواد مغذی مختلفی مانند سبزیجات، گوشت، مرغ، گیاهان بنشنی و برنج تهیه می شود و غذای مغذی به حساب می آید. روش پخت سالم سوپ، باعث حفظ ارزش غذایی آن و حفظ ویتامین ها، ماده مغذی و پروتئین ها می شود.

سوپ سرشار از فیبر است (ازجمله سوپ سبزیجات و غلات) که به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و میزان نفخ و یبوست را نیز کاهش می دهد.

طعم خوبی دارد و به آسانی جویده و قورت داده می شود. ازاین رو غذای مناسبی برای کودکان و سالمندان است.

احساس سیری ایجاد می کند. در نتیجه می توانید میزان مصرف غذا را کنترل کنید و هنگام افطار وعده های کوچک تر بخورید.

///////////

سوپ تره فرنگی

مواد لازم

تره فرنگی ساطوری شده دو عدد

هویج رنده شده دو عدد

سیب زمینی رنده شده ی متوسط دو عدد

آب مرغ دو  لیوان جایگزین عصاره مرغ یا گوشت دوعدد

پودر جو پرک ۳قاشق غذاخوری

شیر دولیوان

خامه یک فنجان

کره سی گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

ابتدا برای شستشوی تره فرنگی ریشه ی آن را جدا کرده سپس آن را به چند قسمت تقسیم کرده و داخل آب ولرم خیسانده چند بار آبکشی کرده تا شن هایی که در قسمت سبز آن چسبیده اند جدا شود. سپس آن را ساطوری کرده و در کره تفت می دهیم، سیب زمینی و هویج را اضافه کرده تفت داده و به همراه آب مرغ و در صورت استفاده از عصاره مرغ دولیوان آب جوش به آن اضافه کرده و به همرا نمک و فلفل اجازه میدهیم  به مدت یک ساعت بپزد سپس در صورت دلخواه میتوانید با گوشتکوب برقی سوپ را یکدست کنید . در ادامه پودر جو پرک را به  شیر سرد اضافه کرده وپس از مخلوط کردن آن را گرم کرده و مرتب هم زده تا کمی به غلظت فرنی برسد ، مخلوط شیر را به سوپ پخته شده اضافه کرده و هم زده پس از یک ربع  یک کاسه ی کوچک از سوپ را جدا کرده با خامه مخلوط کرده و به کل سوپ اضافه کرده و هم میزنیم ،سوپ ما امادست

نکته:جو دو سر پرک را که به صورت بسته بندی در سوپر مارکتها موجوده تهیه کرده و آسیاب کرده و برای غلظت انواع سوپ ها استفاده کنید

در صورت استفاده از عصاره هنگام استفاده ازنمک دقت کنید چون عصاره ها حاوی نمک هستند

میتوانید برای متفاوت کردن طعم سوپ از یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی استفاده نمایید

برای تزیین می توانید از خامه و کمی پنیر گودا و لیموترش استفاده کنید

استفاده از کمی پنیر گودا طعم دلپذیری به این سوپ میدهد

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!