توپک مرغ پنیری

ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰

توپک مرغ سوخاری غذایی متفاوت، خوشمزه با ظاهری زیبا را مهمان سفره‌های خود کنید.

همیشه درست کردن غذاها برای اولین بار، ممکن است کمی براتان نگران‌کننده باشد. با اطمینان به شما می‌گوییم، اگر طعم مرغ را دوست دارید قطعا این غذا برایتان بسیار جذاب و خوشمزه خواهد بود.

دستور پخت امروز بسیار ساده و آسان است و احتمال بروز خطا حین پخت خیلی پایین است. پس با اطمینان خاطر شروع به درست کردن این غذای متفاوت کنید.

توپک مرغ پنیری ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارد که در کنار غذاهای دیگر نیز می‌توانید سرو کنید. خود این غذا نیز به صورت خوراک یا حتی با برنج هم قابل سرو و میل کردن است.

مدت زمان تقریبی تهیه این غذا یک ساعت است. مقدار مواد اعلامی حدود ۱۵ تا توپک به اندازه گردو به شما می‌دهد.

مواد لازم:

سینه مرغ یک عدد کامل

آرد سفید قنادید چهار قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ   یک عدد

پنیر چدار سی گرم

نمک      به مقدار دل‌خواه

روغن      به مقدار لازم

جعفری تازه خرد شده  سه قاشق غذاخوری

پودر سیرر، فلفل قرمز، پودر پاپریکا      به مقدار دل‌خواه

پیاز متوسط یک عدد

پودر سوخاری چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در اولین مرحله پیاز را با رنده ریز یا میکسر پوره کنید و آب آن را به خوبی بگیرید. فیله مرغ را به همراه نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و پودر پاپریکا درون میکسر ریخته و حسابی پوره و له کنید تا مرغ با ادویه ها ترکیب شود و طعم و بوی خوبی به خود بگیرد.

در مرحله دوم جعفری و پیاز آب گرفته شده را به فیله‌های مرغ پوره شده اضافه کنید؛ بعد یک قاشق آرد سفید و یک قاشق آرد

سوخاری را نیز به ترکیب شگف‌انگیز توپک‌ها اضافه کنید. سه تا چهار دقیقه با میکسر یا هم‌زن به‌هم زنید تا مواد به‌خوبی یک‌دست شوند.

مواد اولیه توپک را به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. سپس با کمک انگشت کم‌کم بازش کنید.

دقت داشته باشید توپک‌هایتان زیاد بزرگ نشوند چون در زمان سرخ شدن ممکن است تا مرکز توپک سرخ نشود و بهتر است که

سایز آن‌ها کوچک باشد. همچنین تا جای ممکن تمامی توپک‌ها به یک اندازه باشند .

در مرحله سوم پنیر چدار را به اندازه یک ساتی‌متر در یک سانتی‌متر برش داده و در مرکز توپک قرار دهید.

توپک را به آرامی در دست جمع و گرد کنید. توپک‌ها را یک ساعت درون یخچال استراحت دهید.

چهارمین مرحله، مرحله سرخ کردن توپک‌ها است. ابتدا تخم‌مرغ را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیایید و یک دست شود.

در قدم اول در این مرحله، توپک‌ها را در آرد سفید زده و تمامی سطح توپک‌ها را آغشته به آرد کنید.

توپک‌های آردی شده را درون تخم مرغ زده تا کاملا به تخم‌مرغ آغشته شوند. دقت کنید تمامی سطح توپک آغشته به آرد و

تخم‌مرغ باشد تا هنگام سوخاری کردن مرغ‌ها، سطحی یکنواخت، طلایی و زیبا به غذای شما دهد.

در گام بعدی آنها را درون آرد سوخاری بچرخانید تا کاملا همه سطح آن‌ها آغشته به آرد سوخاری شود.

هر چه بیشتر و دقیق‌تر در این مرحله عمل کنید، نتیجه کار شما زیباتر خواهد بود.

حال به سراغ سرخ‌کردن توپک‌ها برویم. درون ظرف گود و مناسبی روغن سرخ‌کردنی بریزید. بهتر است در این مرحله قابلمه کوچکی را انتخاب کنید تا روغن کمتری مصرف شود. روغن باید به‌خوبی داغ باشد.

توپک‌ها را یکی یکی درون روغن قرار دهید جوری که کاملا در روغن غوطه‌ور شوند و حرارت را متوسط کنید و منتظر بمانید تا توپک‌ها سرخ شوند. بعد از سرخ کردن توپک‌ها آن‌ها را روی دستمال قرار دهید و منتظر بمانید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود. به‌همین راحتی با طی کردن چندین مرحله ساده توپک سوخاری بسیار خوشمزه و دلبر را می‌توانید آماده کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!