سلامت
مروری بر خواص خرما؛ خوراکی محبوب این روزها
خرما یکی از خوراکیهای محبوب ماه مبارک رمضان است که معمولا در سفره افطاری و سحری جایگاه مخصوصی دارد. این میوهی شیرین خواص فوقالعادهای نیز دارد که به برخی از آنها اشاره کردهایم. خرما را معمولاً بهخاطر شیرینی آن مصرف میکنیم و آن را یک شیرینی طبیعی و خوشمزه میدانیم. اما این میوه مغذی فواید […]
نیاز روزانه بدن به کافئین چقدر است؟
کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که در گیاهان گوناگونی از جمله قهوه، کاکائو، کولا و چای یافت میشود. کافئین آلکالوئیدی از خانواده متیل گزانتینها بوده که خواصی مشابه با تئوفیلین و تئوبرومین دارد. کافئین خالص به صورت پودر سفید رنگ تلخی است که از ترکیب کربن، هیدروژن، اکسیژن و نیتروژن حاصل میشود. اگرچه کافئین […]
مراقب “چاقی” بعد از نوروز باشید!
یک متخصص تغذیه با اشاره به تنوع بالا و افزایش مصرف خوراکیها در تعطیلات نوروز گفت: هرگونه پرخوری در این ایام اضافه وزن و چاقی را به دنبال داشته که آب کردن آن بسیار سخت خواهد بود. دکتر سیدمصطفی نچواک با اشاره به تغییر الگوی تغذیهای درایام نوروز گفت: این تغییرات عمدتا حول محور سه […]
رژیم غذایی سالم برای بیماران دیالیزی
بیماران کلیوی و دیالیزی برای مراقبت و بهبود وضعیت خود باید از یک رژیم غذایی مناسب و سالم پیروی کنند و از خوردن برخی از مواد غذایی پیرهیز کنند. زمانی که بیماریهای مزمن کلیه نیازمند انجام دیالیز شود، رژیم غذایی نقش مهمی در مراقبت و توانبخشی یک بیمار خواهد داشت. برای افرادی که از بیماریهای […]
با استرس تعطیلات چه کنیم؟
در این مطلب توصیههایی به شما میکنیم که از استرستان در روزهای آخر سال و طی تعطیلات کم کنید. این توصیهها جدید نیستند؛ اما ارزش یادآوری را دارند. همچنین شاید در نگاه اول ساده به نظر نرسند، اما پیگیر باشید تا احساس آرامش بیشتری کنید. روزهای آخر سال و شروع تعطیلات نوروز همهٔ ما سرمان […]
تأثیر غیرمنتظره شیرینکنندههای مصنوعی بر سیستم ایمنی بدن؛
محققان اعلام کردهاند مطالعه روی شیرینکنندههای مصنوعی که معمولا در نوشیدنیهای رژیمی استفاده میشود، اثر غیرمنتظرهای بر سیستم ایمنی بدن آشکار کرده است. به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز، محققان مؤسسه فرانسیس کریک در لندن (Francis Crick Institute) دریافتند که مصرف مقدار زیادی سوکرالوز (شیرینکننده مصنوعی) باعث کاهش فعال شدن سلولهای T – […]
چگونه با زنجبیل چربی شکمتان را آب کنید؟
زنجبیل حاوی ترکیبی فعال به نام جینجرول است. مصرف زنجبیل کمک میکند بهتر به هدفتان در کاهش وزن دست پیدا کنید؛ اما وقتی زنجبیل را وارد رژیم غذایی خود میکنید باید مراقب باشید. روشهای مختلفی وجود دارد که زنجبیل را در رژیم غذاییتان به کار ببرید، مثلا در اسموتیها و دسرها و انواع خورش؛ اما […]
اثرات شگفتانگیز خوردن آب قبل از غذا
همه شما تا به حال یک بار این جمله را شنیدهاید که نوشیدن یک لیوان آب قبل از غذا موجب لاغری شما میشود که این تنها فایده این نوشیدنی معجزه آسا نیست. آیا میدانید نوشیدن یک لیوان آب قبل از غذا میتواند به هضم بهتر چربیها و مبارزه با یبوست کمک کند؟ نوشیدن یک لیوان […]
۵۱ درصد از جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۵ چاق میشوند
فدراسیون جهانی چاقی نسبت به افزایش خطر مرتبط با اضافه وزن در سراسر جهان هشدار داد و افزود: اگر منحنی کنونی اضافه وزن معکوس نشود، ۵۱ از جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۵ دچار اضافه وزن یا چاق میشوند. هم اینک حدود ۲ میلیارد و ۶۰۰ هزار نفر یعنی ۳۸ درصد از جمعیت جهان در این […]
مواد غذایی که فریز کردن آنها کاملا اشتباه است
فریز کردن بعضی از مواد غذایی برای طولانی شدن عمر مصرف آنها کاری کاملا اشتباه است هر موادی را نباید منجمد کرد زیرا به کیفیت آن آسیب میرساند. بهترین روش ماندگاری بیشتر مواد غذایی نگهداری آنها در فریزر است اما تمام مواد غذایی را نمیتوان در مدت زمان مشخصی در فریزر نگهداری نمود و فریز […]