سلامت

کرونا با عوارض گوارشی سبب افزایش آنزیم کبدی می‌شود

یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه در برخی از افراد با عوارض گوارشی نیز شاهد افزایش آنزیم کبدی بودیم که در صورت تداوم این مشکل فرد دچار نارسایی کبدی و مجبور به پیوند کبد می‌شود. دکتر سیدحمید موسوی  افزود: بیماری کرونا یا کووید ۱۹ برای نخستین بار در کشور چین شناسایی […]

ادامه مطلب

خروپف می‌تواند به مغز آسیب بزند!

محققان کالج کینگ لندن به افرادی که خروپف می‌کنند، هشدار داده‌اند زیرا نتایج مطالعه آنها نشان داده که صدای بلند در طول شب می‌تواند به مغز آسیب برساند. تحقیقات نشان می‌دهد که آپنه انسدادی خواب ممکن است باعث زوال شناختی اولیه شود. محققان می‌گویند خروپف می‌تواند به مغز شما آسیب برساند. تصور می‌شود که این […]

ادامه مطلب

مدرنا: واکسن‌های سرطان و بیماری‌های قلبی تا سال ۲۰۳۰ آماده مصرف خواهند بود

شرکت داروسازی مدرنا اطمینان دارد که واکسن‌های mRNA سرطان و بیماری‌های قلبی تا پایان دهه جاری عرضه خواهند شد. بیماری‌های قلبی و سرطان ازجمله مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در آمریکا به‌حساب می‌آیند. اما شرکت مدرنا انتظار دارد که واکسن‌های mRNA بتوانند تا پایان دهه جاری میلادی آماده شوند و آن‌ها آمار تلفات را به‌شکل قابل‌توجهی کاهش […]

ادامه مطلب

مروری بر خواص خرما؛ خوراکی محبوب این روزها

خرما یکی از خوراکی‌های محبوب ماه مبارک رمضان است که معمولا در سفره‌ افطاری و سحری جایگاه مخصوصی دارد. این میوه‌ی شیرین خواص فوق‌العاده‌ای نیز دارد که به برخی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم. خرما را معمولاً به‌خاطر شیرینی آن مصرف می‌کنیم و آن را یک شیرینی طبیعی و خوشمزه می‌دانیم. اما این میوه مغذی فواید […]

ادامه مطلب

نیاز روزانه بدن به کافئین چقدر است؟

کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که در گیاهان گوناگونی از جمله قهوه، کاکائو، کولا و چای یافت می‌شود. کافئین آلکالوئیدی از خانواده متیل گزانتین‌ها بوده که خواصی مشابه با تئوفیلین و تئوبرومین دارد. کافئین خالص به صورت پودر سفید رنگ تلخی است که از ترکیب کربن، هیدروژن، اکسیژن و نیتروژن حاصل می‌شود. اگرچه کافئین […]

ادامه مطلب

مراقب “چاقی” بعد از نوروز باشید!

 یک متخصص تغذیه با اشاره به تنوع بالا و افزایش مصرف خوراکی‌ها در تعطیلات نوروز گفت: هرگونه پرخوری در این ایام اضافه وزن و چاقی را به دنبال داشته که آب کردن آن بسیار سخت خواهد بود. دکتر سیدمصطفی نچواک با اشاره به تغییر الگوی تغذیه‌ای درایام نوروز گفت: این تغییرات عمدتا حول محور سه […]

ادامه مطلب

رژیم غذایی سالم برای بیماران دیالیزی

بیماران کلیوی و دیالیزی برای مراقبت و بهبود وضعیت خود باید از یک رژیم غذایی مناسب و سالم پیروی کنند و از خوردن برخی از مواد غذایی پیرهیز کنند. زمانی که بیماری‌های مزمن کلیه نیازمند انجام دیالیز شود، رژیم غذایی نقش مهمی در مراقبت و توانبخشی یک بیمار خواهد داشت. برای افرادی که از بیماری‌های […]

ادامه مطلب

با استرس تعطیلات چه کنیم؟

در این مطلب توصیه‌هایی به شما می‌کنیم که از استرستان در روزهای آخر سال و طی تعطیلات کم کنید. این توصیه‌ها جدید نیستند؛ اما ارزش یادآوری را دارند. همچنین شاید در نگاه اول ساده به نظر نرسند، اما پیگیر باشید تا احساس آرامش بیشتری کنید. روزهای آخر سال و شروع تعطیلات نوروز همهٔ ما سرمان […]

ادامه مطلب

تأثیر غیرمنتظره شیرین‌کننده‌های مصنوعی بر سیستم ایمنی بدن؛

محققان اعلام کرده‌اند مطالعه روی شیرین‌کننده‌های مصنوعی که معمولا در نوشیدنی‌های رژیمی استفاده می‌شود، اثر غیرمنتظره‌ای بر سیستم ایمنی بدن آشکار کرده است. به گزارش ایسنا به نقل از اسکای نیوز، محققان مؤسسه فرانسیس کریک در لندن (Francis Crick Institute) دریافتند که مصرف مقدار زیادی سوکرالوز (شیرین‌کننده مصنوعی) باعث کاهش فعال شدن سلول‌های T – […]

ادامه مطلب

چگونه با زنجبیل چربی شکمتان را آب کنید؟

زنجبیل حاوی ترکیبی فعال به نام جینجرول است. مصرف زنجبیل کمک می‌کند بهتر به هدفتان در کاهش وزن دست پیدا کنید؛ اما وقتی زنجبیل را وارد رژیم غذایی خود می‌کنید باید مراقب باشید.  روش‌های مختلفی وجود دارد که زنجبیل را در رژیم غذایی‌تان به کار ببرید، مثلا در اسموتی‌ها و دسرها و انواع خورش؛ اما […]

ادامه مطلب
newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!